Vi er en allsidige bedrift, og forvalter store arealer som må vedlikeholdes. I tillegg til kai og brygger har vi over 75 mål med areal som må holdes ved like. På vinterhalvåret legger vi ekstra godt merke til vedlikeholdsbehovet, spesielt når vinteren byr på litt ekstra snøfall.

Mot slutten av forrige uke og i helgen som var, falt det enorme snømendger. Dette resulterte i at det i helgen ble brukt godt over 30 timer til å rydde veiene for godstransportørene ved Terminalområdet, og for gående i sentrum ved havnepromenaden og moloen. Som om ikke timene i helgen var nok, har vi også denne uken jobbet på spreng med snømåkingen, og til tider har alle ansatte ved driftsavdelingen vært ute for å ta i et tak. Mye av snøen blir tatt med hjullaster og snøfreser, men der vi ikke kommer frem med maskin, trår alle arbeiderne fra driftsavdelingen til og sikrer snømåkingen. Dette har de blant annet gjort i går og i dag, da flytebryggene trengte en oppryddning.

En liten oppfordring til alle dere båteiere er å se til båten deres! Vi opplever stadig at båter er nedsnødde, og da vi ikke har kapasitet til å se til enhver båt, ber vi dere om å se til deres egen, og eventuelt rydde den for snø og is. Vi tar, som nevnt, av oss flytebryggene, så det skal være relativt god fremkommelighet.