Club Med 2 er nesten 190 meter langt, har en vekt på 15 000 tonn og med mastene er hun hele 80 meter høy. Skipet har en besetning på 214 og kan ta i mot 394 passasjerer. Ombord kan passasjerene boltre seg i suiter på opp til 40 m2 og passasjerene kan velge blant et mangfoldig tilbud inkludert egen spaavdeling, vannsportaktiviteter og ulike kulturelle tilbud.

På fredag skal Bodø brukes som snuhavn. Det vil si at i overkant av 150 passasjerer ender sitt cruise i Bodø og returnerer til Paris med fly, mens ca 150 nye passasjerer ankommer Bodø og går om bord for å starte sitt cruiseeventyr med Club Med 2. Skipet ankommer Bodø havn kl. 07.00 og blir liggende ved torgkaia (østbrekken) frem til kl 20.00. Cruiset som avsluttes her i Bodø startet i Stavanger og har fulgt norskekysten nordover. Fra Bodø vil det nye cruiset gå videre tilbake til Stavanger via bla. Leknes, Molde og Geiranger m.f.

Dette blir ikke siste gang i år at dette skipet kommer til Bodø. Allerede 16. august kommer Club Med 2 tilbake til byen for å skifte passasjerer.